fbpx

SATELIT LUX - Spa centar sa zatvorenim bazenom i brojnim sadržajima

Uživanje za sve vlasnike i buduće goste!

Satelit Lux omogućava besplatno korišćenje spa-centra svim vlasnicima apartmana. Spa-centar sadrži zatvoreni bazen i više od 10 različitih sadržaja (bazen sa dečjim delom, đakuzi, saunu, slanu sobu, aromatuševe, masažu, parno kuptailo itd), koji su opremljeni sa 25-30 ležaljki.  

Vlažna i topla klima parnog kupatila i saune pomoći će vam da se opustite i oslobodite svakodnevnog stresa. Mirisi aromatičnih ulja, jako su blagotvorni za kožu, respiratorne organe, podstiču hidrataciju i čišćenje kože, podmlađuju.  Temperatura unutar kupatila je u rasponu od 35C do 45C uz vlažnost do 100%, a u sauni je temperatura čak od 75C do 100C. Sauna je izrađenoj od najfinijeg drveta dok vas pročićuje vrelina vazduha, koji će očistiti telo od toksina i izbaciti ih vani preko kože i na taj način očistiti kožu i ojačati vaš imuni sistem.  Đakuzi će izmasirati i opustiti svaki mišić tela, uz temperaturu od 35C. Negativni joni slane sobe povećavaju količinu kiseonika i nivo serotonina u mozgu dovodeći do povećanja mentalne energije, uz smanjenje osećaja apatije i depresije, emocinalne nestabilnosti, nervoze i stresa. Njihov optimalan broj neutrališe u vazduhu mnoge alergene uz smanjenje virulentnosti mikroba. Pozitivno utiču na disanje, rad srca i kožna oboljenja. 

Već 5000 godina terapija masažom je jedna od najstarijih metoda lečenja. Više opsežnih istraživanja je potvrdilo da masaža deluje u opuštanju celog tela, ublažavanju hroničnog bola, poboljšanju cirkulacije, eliminaciji otrova iz organizma, poboljšanju sna, smanjenju krvnog pritiska, smanjenju stresa, smanjenju stresne i nervne napetosti itd. Iskusni maseri objekta Satelit Lux omogućavaju uživanje u anticelulit masaži, relaks, parcijalnoj, masaži celog tela, stopala itd. 

Kontaktirajte nas

Adresa objekta Satelit Lux & Spa:

Bačijska 2, Zlatibor

Adresa objekta Satelit Lux Residence & Spa:

Jovanke Jeftanović 149, Zlatibor

Adresa sedišta:  Bulevar Oslobođenja 247, Beograd

SPG-FLEX INTERNATIONAL DOO

Email:  vip@satelit.rs