fbpx

SATELIT LUX

DVA RESTORANA, BAR, VIP SALA, SALA ZA SASTANKE, POSLASTIČARNICA I BAŠTA

Gastronomija je naše drugo ime!

Destinacija Zlatibor, kao i naš čuveni objekat “Klub Satelit”, poznati su po raznovrsnom i kvalitetnom gastronomskom užitku. Zahvaljujući višegodišnjem iskustvu, imaćete priliku da uživate u dva restorana našeg novog apart-hotela “Satelit Lux”. Svi vlasnici apartmana mogu ostvariti popust na hranu i piće u restoranima, bez obzira da li uživate u sopstvenoj nepokretnosti ili ste nekim drugim poslom svratili na Zlatibor. Vaše je samo da naoštrite čula i da se prepustite doživljaju, a sve to po beneficiranim cenama.

Mislili smo na sve one poslovne ljude kojima je neophodna organizacija sastanaka ili prezentacija, tako da u našoj sali za sastanke mogu dobiti idealne i adekvatne uslove za rad. Potreba modernog hotelskog poslovanja obuhvata adekvatan prostor za sastanke, seminare, prezentacije, tim-bildinge… 

Bar sa poslastičarnicom i letnjom baštom omogućavaju svakome da se u našem objektu “Satelit Lux” odmori, popije kafu ili osvežavajući napitak, pojede kolač, sladoled. Sigurni smo da će naša letnja bašta postati jedno od omiljeniih mesta posetioca Zlatibora. Želimo da se kod nas opustite i zaboravite na sve što vas muči. Dečja igraonica će pomoći svim roditeljima da u miru i  maksimalno uživaju u gastronomskim uslugama naših restorana, bara i poslastičarnice.

Kontaktirajte nas

Adresa objekta Satelit Lux & Spa:

Bačijska 2, Zlatibor

Adresa objekta Satelit Lux Residence & Spa:

Jovanke Jeftanović 149, Zlatibor

Adresa sedišta:  Milentija Popovića 5, Hyatt Regency, Beograd

SPG-FLEX INTERNATIONAL DOO

Email:  vip@satelit.rs