SATELIT LUX APARTHOTEL
NAJPAMETNIJA KUPOVINA NA ZLATIBORU

Na osnovu dugodišnjeg iskustva i jačanja brenda SATELIT koji je prepoznatljiv većini turista iz zemlje i regiona, u mogućnosti smo da vam ponudimo jedinstvenu ponudu na tržištu u novom aparthotelu SATELIT LUX sa odličnim uslovima izdavanja na procenat, kao i jedinstvenom ponudom sa garantovanom fiksnom rentom.
SATELIT LUX će se nalaziti u Bačijskoj 2, postojeći Klub Satelit je na adresi Bačijska 3, na samo 200 metara od centra dešavanja na Zlatiboru, ali opet u mirnom delu, biće deo istog brenda, resorta. SATELIT LUX će imati svoj restoran, wine bar, spa centar, igraonicu, podzemnu garažu, smart sistem, energetski pasoš,  dodatne sadržaje i sl. Planirani završetak radova je na proleće 2024. godine. To će biti sigurno jedan od najboljih i najkvalitetnijih objekata što se gradnje tiče, a svaki veći apartman ima soptstveni mini spa centar sa saunom, đakuzijem, dnevne sobe su u kulama sa kaminom, celokupna instalacija je hotelskog tipa, sa podnim grejanjem, centralnom ventilacijom sa hlađenjem, smart sistemima za upravljanje jedinica, ambijenta i slično. 
Velika većina naših  apartmana ima prelep pogled ili na Tornik, ili na ostatak Zlatibora, ili na gondolu, ili na postojeći Klub Satelit, tako da je vrhunski osećaj zagarantovan. Svakako je naše mišljenje da Zlatibor ima malo apartmana veće kvadrature, već je većina 35-40m2, tako da će svi oni koji traže luksuz i komfor, a dolaze kao proširena porodica ili dva para i sl. biti naša ciljna grupa. Naši glavni apartmani su 76m2, sa dve spavaće sobe, sa dva kupatila, ali se mogu izdavati i kao jedan apartman sa spavaćom sobom i studio posebno. To je koncept  u koji verujemo pre svega zbog razvoja Zlatibora, centra, autoputa, gondole, tranzita i slično.


Više detalja o postojećem KLUBU SATELIT, starijem bratu SATELIT LUX-a koji je jedan od prvih privatnih hotela na Zlatiboru možete pogledati na linku www.satelit.rs.

Cene kvadrata zavise od tipa apartmana, spratnosti, načina plaćanja, opremljenosti, da li uključuje nadzemnu ili podzemnu garažu i slično. Obzirom da se radi o hotelskim apartmanima, naši budući vlasnici često i ne gledaju cenu po kvadratu već siguran i brz povrat investicije, brend, uživanje u svojoj nekretnini i sigurnost kroz 1/1 uknjižbu.

 

MI RENTIRAMO UMESTO VAS  – projekcija sa više od 200 dana godišnje popunjenosti

Trenutna popunjenost postojećeg Kluba Salelit sa više od 85% godišnje, skoro 30 godina rada, više od 40.000 zadovoljnih gostiju, prepoznatljiv brend, profesionalni menadžment, jaka marketing kampanja, dokazane i provereni rezultati, odlična lokacija – preduslovi su za projekcije od više od 200 dana popunjenosti godišnje. Shodno tome nudimo jako dobre procente i mogućnost zarade ukoliko nama prepustite rentiranje apartmana i brigu o njima. Povrat investicije je u ovom slučaju očekivano brži nego kod opcije sa fiksnom garantovanom rentom.
 

GARANTOVANA RENTA – jedinstvena na tržištu

Garantovana renta podrazumeva da pored ugovora o kupoprodaji aparmana koji postaje Vaše vlasništvo 1/1, potpisujete odmah sa nama i ugovor o rentiranju sa FIKSNOM rentom koja ne zavisi od popunjenosti, nego je garantovana Vama, i nama da ćemo vam je isplatili bilo da je vaš apartman pun i ili prazan, ili poluprazan u toku godine.
Obzirom da imamo jak brend, koji smo gradili godinama, u mogućnosti smo da manjem broju kupaca apartmana ponudimo takvu opciju, jer smo sigurni da ćemo izdati i zaraditi na tome, a da ćete i vi biti rasterećeni brige o apartmanu, da ne plaćate nikakve račune, održavanje, popravke, i slično, već je to sve na nama da pokrijemo.
Ponuda sa GARANTOVANOM RENTOM
 • Kupovina apartmana u novom objektu najsavremenije gradnje
 • Uknjižba na ime vlasnika
 • Vlasnik je oslobođen troškova održavanja, komunalija, stambene zajednice, održavanja travnjaka, čišćenja snega, telefona, interneta, eletkrične energije, grejanja, hlađenja i ostalih dažbina – troškove snosi Klub Satelit
 • Besplatno korišćenje SPA centra
 • VIP kartica za popust na smeštaj,  restoranske usluge, za masaže i dodatne proizvode/usluge sa 30-50% popusta
 • Vlasniku se garantuje fiskna neto renta na period od 3-5 godina (po izboru), nakon čega se objavlja ugovor o godišnjoj garantovanoj renti u skladu sa tržišnim uslovima (npr. veća garantovana renta za naredni period u sladu sa očekivanim rastom cena)
 • Fizička zaštita i zaštita putem modernog video nadzora
 

Napomene

 1. Kupovinom apartmana na ovaj način vlasnik ne samo što ostvaruje uštedu na računima, komunalijama, održavanju i ostalim troškovima (minimum 900-1500 eur godišnje) već ostvaruje i garantovanu godišnju rentu do 9000 eur neto.
 2. Kupovinom aparmana na ovaj način, nakon samo tri godine garantovane rente, ispada da je cena kvadrata u jednom renomiranom objektu sa brendom i moderne gradnje plaćena oko 1500-1600 eur.
 3. S obzirom na obostrani interes iznajmljivanja apartmana u sistemu KLUBA SATELIT, vrednost kompletne investicije se vraća nakon 15-19 godina, a apartman u vlasništvu ostaje vlasniku apartmana.
 

Prednost kupovine apartmana u sistemu Kluba Satelit

Budući vlasnik apartmana kupuje nekretninu/stan u jednom od najmodernijih i najluksuznijih objekata na Zlatiboru, koji posluje pod brendom KLUB SATELIT.
Dugogodišnji rad na brendu doveo je do usavršavanja usluge, dodatnih pratećih sadržaja, modernog SPA centra sa zatvorenim bazenom, saunom, salonom za masažu i restoranom koji će moći da koriste gosti novog objekta SATELIT LUX.
Pored toga, u planu je da novi objekat  svakako ima podzemnu garažu, parking, restoran sa igraonicom i mini spa centrom, ali će u svakom slučaju svaki apartman imati mini SPA sa saunom, đakuzijem, tapedarijumom, terasama za sunčanje i kaminom u dnevnoj sobi. Objekat će imati najmodernije daljinsko podno grejanje i centralni ventilacioni sistem sa grejanjem i hlađenjem kao i mnoge savremene smart sisteme modernog hotelijerstva, ali i topline zamka.
Sve to omogućava novom vlasniku apartmana da isti izdaje po ceni do 200 eur dnevno ili koristi sa svojom porodicom, prijateljima ili poslovnim partnerima.
Ono što je najveća prednost jeste sigurna investicija i minimalna briga o apartmanu.

 

Ovo su najčešća pitanja i odgovori:

Zašto je nekretnina na Zlatiboru dobra investicija?

Zlatibor je najposećenija planina u Srbiji. Za razliku od zimskih ili letnjih destinacija, Zlatibor pruža ugodan odmor tokom cele godine. Svim vlasnicima nekretnine na Zlatiboru, pruža se mogućnost da istovremeno uživaju u ovoj prijatnoj planini, kao i da zarađuju novac od izdavanja. 

Zašto je apartman u aparthotelu posebno dobar izbor?

Kada ste vlasnik stana u stambenoj zgradi, prepušteni ste samostalnom tekućem i investicionom održavanju stana, zgrade, kao i samostalnoj organizaciji izdavanja: oglašavanje, čišćenje, menjanje posteljine, peškira, prijavljivanje gostiju, odjavljivanje gostiju. Apartman u aparthhotelu donosi zaradu bez dodatnog angažovanja.

Kupovina apartmana u aparthotelu SATELIT LUX je siguran izbor.

Zato što je naš brend Klub Satelit decenijama prepoznatljivo ime na Zlatiboru. Zato što se nalazimo nadomak skijališta Obudovica. Zato što nismo neko ko samo zida i prodaje nekretnine. Zato što nismo zgrada koja tek treba da postane aparthotel, da razradi model rentiranja, da nađe adekvatan tim, da prikupi klijente. Naše iskustvo je nemerljivo. I zato širimo posao na još jedan aparthotel. 

Ko smo mi?

Grupacija Satelit Group posluje više od dve decenije, okupljajući različite firme koje se bave ugostiteljstvom, trgovinom, proizvodnjom, konsaltingom, sa oko 100 zaposlenih. Poslujemo u Srbiji, Makedoniji, Bosni, a od 2017. godine i na prostoru Ujedinjenih Arapskih Emirata. Vlasnici smo turističkog objekta Klub Satelit, koji je godinama poznat brend na Zlatiboru. 

Da li će aparthhotel SATELIT LUX biti fiizički deo postojećeg objekta Klub Satelit?

Satelit Lux je potpuno odvojen aparthotel, sa svojim osobljem, recepcijom, koji se samo nalazi u istoj ulici kao i Klub Satelit – Bačijska – i koji je deo istog brenda. Na samo 200 m od centra dešavanja na Zlatiboru, ali opet u mirnom delu, na uzvišenju sa dobrim pogledom. Objekat je projektovan u prepoznatljivom stilu zamka. Sadržaće restoran, wine-bar, spa centar, igraonicu, podzemnu garažu, smart sisteme, energetski pasoš, dodatne sadržaje i sl. To će biti sigurno jedan od najboljih i najkvalitetnijih objekata na Zlatiboru što se kvaliteta gradnje tiče. Svaki veći apartman ima projektovan soptstveni mini spa centar sa saunom, đakuzijem, dnevne sobe su u kulama sa kaminom, celokupna instalacija je hotelskog tipa, sa podnim grejanjem, centralnom ventilacijom sa hlađenjem, smart sistemima za upravljanje jedinica, ambijenta i još mnogo toga. 

Koje su glavne prednosti kupovine SATELIT LUX apartmana?

Budući vlasnik apartmana kupuje nekretninu/stan u jednom od najmodernijih i najluksuznijih objekata na Zlatiboru, koji posluje pod brendom KLUB SATELIT. Dugogodišnji rad na brendu doveo je do usavršavanja usluge, dodatnih pratećih sadržaja, modernog SPA centra sa zatvorenim bazenom, saunom, salonom za masažu i restoranom koji će moći da koriste gosti novog objekta SATELIT LUX. Ono što je najveća prednost jeste sigurna investicija i minimalna briga o apartmanu.

Da li će zbog masovne izgradnje prestati potražnja za smeštajem na Zlatiboru?

Upravo potražnja podstiče izgradnju. Rast broja noćenja na Zlatiboru iz godine u godinu raste od 7% do 12%. Turistička sezona na Zlatiboru je tokom cele godine. Iz našeg dosadašnjeg iskustva u ugostiteljstvu, mi projektujemo angažovanost kapaciteta oko 200 dana godišnje. Tako da tek kada se smanji turistička potražnja, smanjiće se i izgradnja novih objekata.

Kako funkcioniše rentiranje apartmana preko Satelit Lux apaarthotela?

Kada se odlučite za kupovinu Satelit Lux apartmana, pored kupoprodajnog ugovora zaključuje se i ugovor o rentiranju, u kojem se definišu sva prava i obaveze. Nudimo dva modela rentiranja. U jednom se prihod od rentiranja deli između vlasnika i hotela. U drugom modelu vlasnik apartmana izdaje hotelu svoj apartman, obično na period 3-5 godina. Vlasnik apartmana bira model koji želi. 

Šta je to garantovana renta?

Garantovana renta podrazumeva da pored ugovora o kupoprodaji aparmana koji postaje Vaše vlasništvo 1/1, potpisujete odmah sa nama i ugovor o rentiranju sa FIKSNOM rentom koja ne zavisi od popunjenosti, nego je garantovana kupcu apartmana, a kojem će biti isplaćena vam bilo da je vaš apartman pun i ili prazan, ili poluprazan u toku godine. Obzirom da imamo jak brend, koji smo gradili godinama, u mogućnosti smo da manjem broju kupaca apartmana ponudimo takvu opciju, jer smo sigurni da ćemo izdati i zaraditi na tome, a da ćete i vi biti rasterećeni brige o apartmanu, da ne plaćate nikakve račune, održavanje, popravke, i slično, već je to sve na nama da pokrijemo.

Zašto ljudi najčešće odabiraju garantovanu rentu u aparthotelu SATELIT LUX?

 • Kupovina apartmana u novom objektu najsavremenije gradnje.

 • Uknjižba na ime vlasnika.

 • Vlasnik je oslobođen troškova održavanja apartmana, komunalija, održavanja travnjaka, čišćenja snega, telefona, interneta, eletkrične energije, grejanja, hlađenja i ostalih dažbina – troškove snosi Klub Satelit.

 • Besplatno korišćenje SPA centra.

 • VIP kartica za popust na smeštaj,  restoranske usluge, za masaže i dodatne proizvode/usluge sa 30 % popusta.

 • Vlasniku se garantuje fiskna neto renta na period od 3-5 godina (po izboru), nakon čega se objavlja ugovor o godišnjoj garantovanoj renti u skladu sa tržišnim uslovima (npr. veća garantovana renta za naredni period u sladu sa očekivanim rastom cena).

 • Fizička zaštita i zaštita putem modernog video nadzora.

Kolike su uštede u odnosu na klasične stanove i koliko je brz povrat investicije?

 1. Kupovinom apartmana na ovaj način vlasnik ne samo što ostvaruje uštedu na računima, komunalijama, održavanju i ostalim troškovima (minimum 900-1500 eur godišnje) već ostvaruje i garantovanu godišnju rentu do 9000 eur neto.
 2. Kupovinom aparmana na ovaj način, nakon samo tri godine garantovane rente, ispada da je cena kvadrata u jednom renomiranom objektu sa brendom i moderne gradnje plaćena oko 1500-1600 EUR, a apartman će svakako vredeti više odmah nakon izgradnje, a plus dolazi zarada na renti. 

 3. S obzirom na obostrani interes iznajmljivanja apartmana u sistemu KLUBA SATELIT, vrednost kompletne investicije se vraća nakon 15-19 godina, a apartman u vlasništvu ostaje vlasniku apartmana.

Da li je kupac jedini zakonski vlasnik apartmana?

Kupoprodaja se overava kod notara, a nekretnina se knjiži u katastru nepokretnosti na ime kupca. Tako da kod kupovine apartmana u aparthhotelu Satelit Lux nema razlike u odnosu na kupovinu bilo koje druge nekretnine. To je vlasništvo kojim raspolažete i koje možete otuđiti u bilo kojem trenutku. 

Šta još vlasnik apartmana u aparthotelu dobija kao benefit?

Svaki vlasnik apartmana u aparthhotelu Satelit Lux može besplatno koristiti usluge spa-centra sa zatvorenim bazenom. Takođe, svaki vlasnik apartmana ima popust na hranu i piće u restoranu. Ne razmišljate o bezbednosti imovine i eventualnim intervencijama. Objekat je obezbeđen i osiguran 24 časa u toku dana, od strane osoblja. 

Koje su veličine apartmani?

U ponudi je studio površine 24 m2, apartman površine 52 m2, apartman površine 76 m2.

Da, znamo da vas sigurno interesuje još mnogo toga?

Koja je cena apartmana? Kada i kako se isplaćuje novac od rentiranja? Koje troškove ima vlasnik apartmana? Kako vlasnik apartmana može da koristi svoj apartman? Da li mogu da se prate rezervacije? Može li se kupiti i parking mesto? 

… Za ova i sva druga pitanja, molimo vas da zakažete sastanak.

SAVRŠENA LOKACIJA OBJEKTA

PAMETNA INVESTICIJA NOVCA

GRADNJA VISOKOG KVALITETA

SADRŽAJI SPA, RESTORAN, GARAŽA

APARTMANI SA ĐAKUZI KADOM I SAUNOM

PRELEP POGLED NA ZLATIBOR

GARANTOVAN POVRAT SREDSTAVA

MODERAN STIL SATELIT ZAMKA

REŠENJE JE SATELIT LUX

Pozovite. Pogledajte ponudu. Postanite vlasnik! Svako ko je video ponudu i uporedio je sa svim ostalim ponudama - dogovorio se sa nama.

PROVERITE RASPOLOŽIVOST

Kontaktirajte nas

Adresa objekta Satelit Lux & Spa:

Bačijska 2, Zlatibor

Adresa objekta Satelit Lux Residence & Spa:

Jovanke Jeftanović 149, Zlatibor

Adresa sedišta:  Bulevar Oslobođenja 247, Beograd

SPG-FLEX INTERNATIONAL DOO

Email:  vip@satelit.rs
Call Now Button