fbpx

SATELIT LUX APARTHOTEL NAJPAMETNIJA KUPOVINA NA ZLATIBORU

Na osnovu dugodišnjeg iskustva i jačanja brenda SATELIT koji je prepoznatljiv većini turista iz zemlje i regiona, u mogućnosti smo da vam ponudimo jedinstvenu ponudu na tržištu u novom aparthotelu SATELIT LUX sa odličnim uslovima izdavanja na procenat, kao i jedinstvenom ponudom sa garantovanom fiksnom rentom.

SATELIT LUX će se nalaziti u Bačijskoj 2, postojeći Klub Satelit je na adresi Bačijska 3, na samo 200 metara od centra dešavanja na Zlatiboru, ali opet u mirnom delu, biće deo istog brenda, resorta.

SATELIT LUX će imati svoj restoran, wine bar, spa centar, igraonicu, podzemnu garažu, smart sistem, energetski pasoš, dodatne sadržaje i sl. Planirani završetak radova je na proleće 2024. godine. To će biti sigurno jedan od najboljih i najkvalitetnijih objekata što se gradnje tiče, a svaki veći apartman ima soptstveni mini spa centar sa saunom, đakuzijem, dnevne sobe su u kulama sa kaminom, celokupna instalacija je hotelskog tipa, sa podnim grejanjem, centralnom ventilacijom sa hlađenjem, smart sistemima za upravljanje jedinica, ambijenta i slično.

Velika većina naših apartmana ima prelep pogled ili na Tornik, ili na ostatak Zlatibora, ili na gondolu, ili na postojeći Klub Satelit, tako da je vrhunski osećaj zagarantovan. Svakako je naše mišljenje da Zlatibor ima malo apartmana veće kvadrature, već je većina 35-40m2, tako da će svi oni koji traže luksuz i komfor, a dolaze kao proširena porodica ili dva para i sl. biti naša ciljna grupa. Naši glavni apartmani su 76m2, sa dve spavaće sobe, sa dva kupatila, ali se mogu izdavati i kao jedan apartman sa spavaćom sobom i studio posebno. To je koncept u koji verujemo pre svega zbog razvoja Zlatibora, centra, autoputa, gondole, tranzita i slično.

Više detalja o postojećem KLUBU SATELIT, starijem bratu SATELIT LUX-a koji je jedan od prvih privatnih hotela na Zlatiboru možete pogledati na linku www.satelit.rs.

Cene kvadrata zavise od tipa apartmana, spratnosti, načina plaćanja, opremljenosti, da li uključuje nadzemnu ili podzemnu garažu i slično. Obzirom da se radi o hotelskim apartmanima, naši budući vlasnici često i ne gledaju cenu po kvadratu već siguran i brz povrat investicije, brend, uživanje u svojoj nekretnini i sigurnost kroz 1/1 uknjižbu.

MI RENTIRAMO UMESTO VAS – projekcija sa više od 200 dana godišnje popunjenosti

Trenutna popunjenost postojećeg Kluba Salelit sa više od 85% godišnje, skoro 30 godina rada, više od 40.000 zadovoljnih gostiju, prepoznatljiv brend, profesionalni menadžment, jaka marketing kampanja, dokazane i provereni rezultati, odlična lokacija – preduslovi su za projekcije od više od 200 dana popunjenosti godišnje. Shodno tome nudimo jako dobre procente i mogućnost zarade ukoliko nama prepustite rentiranje apartmana i brigu o njima. Povrat investicije je u ovom slučaju očekivano brži nego kod opcije sa fiksnom garantovanom rentom.

GARANTOVANA RENTA – jedinstvena na tržištu

Garantovana renta podrazumeva da pored ugovora o kupoprodaji aparmana koji postaje Vaše vlasništvo 1/1, potpisujete odmah sa nama i ugovor o rentiranju sa FIKSNOM rentom koja ne zavisi od popunjenosti, nego je garantovana Vama, i nama da ćemo vam je isplatili bilo da je vaš apartman pun i ili prazan, ili poluprazan u toku godine.
Obzirom da imamo jak brend, koji smo gradili godinama, u mogućnosti smo da manjem broju kupaca apartmana ponudimo takvu opciju, jer smo sigurni da ćemo izdati i zaraditi na tome, a da ćete i vi biti rasterećeni brige o apartmanu, da ne plaćate nikakve račune, održavanje, popravke, i slično, već je to sve na nama da pokrijemo.

Ponuda sa GARANTOVANOM RENTOM
  • Kupovina apartmana u novom objektu najsavremenije gradnje
  • Uknjižba na ime vlasnika
  • Vlasnik je oslobođen troškova održavanja, komunalija, stambene zajednice, održavanja travnjaka, čišćenja snega, telefona, interneta, eletkrične energije, grejanja, hlađenja i ostalih dažbina – troškove snosi Klub Satelit
  • Besplatno korišćenje SPA centra
  • VIP kartica za popust na smeštaj,  restoranske usluge, za masaže i dodatne proizvode/usluge sa 30-50% popusta
  • Vlasniku se garantuje fiskna neto renta na period od 3-5 godina (po izboru), nakon čega se objavlja ugovor o godišnjoj garantovanoj renti u skladu sa tržišnim uslovima (npr. veća garantovana renta za naredni period u sladu sa očekivanim rastom cena)
  • Fizička zaštita i zaštita putem modernog video nadzora
 

Napomene

  1. Kupovinom apartmana na ovaj način vlasnik ne samo što ostvaruje uštedu na računima, komunalijama, održavanju i ostalim troškovima (minimum 900-1500 eur godišnje) već ostvaruje i garantovanu godišnju rentu do 9000 eur neto.
  2. Kupovinom aparmana na ovaj način, nakon samo tri godine garantovane rente, ispada da je cena kvadrata u jednom renomiranom objektu sa brendom i moderne gradnje plaćena oko 1500-1600 eur.
  3. S obzirom na obostrani interes iznajmljivanja apartmana u sistemu KLUBA SATELIT, vrednost kompletne investicije se vraća nakon 15-19 godina, a apartman u vlasništvu ostaje vlasniku apartmana.

Prednost kupovine apartmana u sistemu Kluba Satelit

Budući vlasnik apartmana kupuje nekretninu/stan u jednom od najmodernijih i najluksuznijih objekata na Zlatiboru, koji posluje pod brendom KLUB SATELIT.
Dugogodišnji rad na brendu doveo je do usavršavanja usluge, dodatnih pratećih sadržaja, modernog SPA centra sa zatvorenim bazenom, saunom, salonom za masažu i restoranom koji će moći da koriste gosti novog objekta SATELIT LUX.
Pored toga, u planu je da novi objekat  svakako ima podzemnu garažu, parking, restoran sa igraonicom i mini spa centrom, ali će u svakom slučaju svaki apartman imati mini SPA sa saunom, đakuzijem, tapedarijumom, terasama za sunčanje i kaminom u dnevnoj sobi. Objekat će imati najmodernije daljinsko podno grejanje i centralni ventilacioni sistem sa grejanjem i hlađenjem kao i mnoge savremene smart sisteme modernog hotelijerstva, ali i topline zamka.
Sve to omogućava novom vlasniku apartmana da isti izdaje po ceni do 200 eur dnevno ili koristi sa svojom porodicom, prijateljima ili poslovnim partnerima.
Ono što je najveća prednost jeste sigurna investicija i minimalna briga o apartmanu.

ODABERITE TIP APARTMANA​

STUDIO 24m2
DETALJNIJE
APARTMAN 52m2
DETALJNIJE
APARTMAN 76m2
DETALJNIJE
PENTHOUSE 102m2
DETALJNIJE