fbpx
SATELIT LUX RESIDENCE LOGO

vrhunska investicija

Zlatibor je najpopularnija planina. Pored uštede u odmorima, imate siguran prihod od rente, kao i sigurnu investiciju u budućnost. Garantovana renta

bez provizije direktno od investitora

Apartman Satelit Residence kupujete direktno od investitora, čime zaobilazite troškove plaćanja provizije ovlašćenim prodavcima.

prvoklasna gradnja

Za gradnju objekta koristimo najsavremenije materijale u grubim i završim radovima, aluminijumsku stolariju, smart sisteme.

odlična lokacija

Objekat Satelit Residence se nalazi u mirnom delu centra Zlatibora, okružen borovima, u blizini poznate kafane Miris Dunja i hotela Queen of Zlatibor.

parking i garaža

Vlasnici apartmana imaju prioritet u kupovini parking i garažnih mesta koji pripadaju turističkom objektu Satelit Residence, u sklopu kojih je i super brzi punjač za električna vozila.

lift, video nadzor i obezbeđenje

Pristup svim nivoima objekta biće omogućen i liftom. Objekat će takođe imati i video nadzor i recepciju koja će biti tu da dočeka.

SATELIT LUX RESIDENCE LOGO

luksuzni apartmani

Načinom gradnje, dizajnom, korišćenjem inovativnih tehnologija, pružamo luksuzan prostor za uživanje i život, koji zasluženo nosi Satelit brend.

ušteda energije

Naši objekti poseduju energetski sertifikat, što u kombinaciji sa smart sistemima znači izuzetnu energetsku efikasnost i zaštitu životne sredine.

wellness & spa

Obezbeđujemo besplatno korišćenje Wellness & Spa usluga za vlasnike apartmana Satelit Residence, jer savremen život zahteva potpuno opuštanje.

smart sistemi

Uz video nadzor, smart sistemi omogućavaju da sa daljine imate pristup komandama određenih uređaja, kao što su sistemi za grejanje.

prilagođeno svima

Pristup svim delovima objekta Satelit Residence omogućen je osobama sa invaliditetom, a čime se postiže i lakši pristup za nameštaj.

igralište za decu

      Za odmor u miru i tišini, u sklopu objekta biće igralište gde će se vaši mališani zabavljati.

Garantovana renta

Kompletan koncept osmišljen je na osnovu dosadašnjeg iskustva koje smo dobili kroz naše dosadašnje objekte Klub Satelit i Satelit Lux & Spa. Naši objekti nisu nešto što treba da se “razrađuje”, jer već imamo znanje, ljudstvo, klijente, marketing i preoznatljiv brend. 

Princip poslovanja našeg trećeg objekta Satelit Lux Residence & Spa kombinuje rezidencijalni deo (udobni stanovi) sa hotelskim delom (moderno opremljeni apartmani).  

Kompleks će sadržati parking, igralište za decu, spa-centar, restoran, a lociran je u mirnom delu, u blizini poznate kafane Miris Dunja i hotela Queen of Zlatibor, na samo desetak minuta laganog hoda od jezera. Sve jedinice, kao i sam kompleks, luksuzno su izgrađeni uz trenutno  najsavremenije materijale i tehnike u građevinarstvu.

KO SMO MI?

Grupacija Satelit Resorts posluje više od dve decenije, okupljajući različite firme koje se bave ugostiteljstvom, trgovinom, proizvodnjom, konsaltingom, sa oko 100 zaposlenih. U različitim momentima do danas smo poslovali u Srbiji, Bugarskoj, Makedoniji, Bosni, u Ujedinjenimi Arapskim Emiratima. Vlasnici smo jednog od prvih privatnih hotela na Zlatiboru – Klub Satelit. Pored toga gradimo apart-hotel Satelit Lux & Spa. Naziv našeg trećeg objekta je Satelit Lux Residence & Spa

ZAŠTO JE NEKRETNINA NA ZLATIBORU POPULARAN IZBOR?

Zlatibor je najposećenija planina u Srbiji. Za razliku od zimskih ili letnjih destinacija, Zlatibor pruža ugodan odmor tokom cele godine. Svim vlasnicima nekretnine na Zlatiboru, pruža se mogućnost da istovremeno uživaju u ovoj prijatnoj planini, kao i da zarađuju novac od izdavanja. Naši klijenti mogu odabrati koncept izdavanja, a koji može biti samostalan ili uz pomoć našeg hotela. Nudimo dve opcije rentiranja: fiksna (garantovana) renta i  procentualna (varijabilna) renta. 
Postoji mogućnost i bez rentiranja ukoliko to želite.

ŠTA JE TO FIKSNA GARANTOVANA RENTA?

Fiksna garantovana renta podrazumeva da pored ugovora o kupoporodaji odgovarajućeg apartmana, sa nama možete zaključiti i ugovor o rentiranju. Tačnije, vi nama izdate apartman koji ste kupili, a mi vam zauzvrat plaćamo kiriju (rentu), kao kod rentiranja bilo koje druge nekretnine. Ugovor se zaključuje na određeno i dogovoreno vreme, a nakon isteka se produžava. Ovu opciju rentiranja omogućili smo u apartmanima na petom i šestom spratu objekta Satelit Lux Residence & Spa.

ŠTA JE TO PROCENTUALNA (VARIJABILNA) RENTA?

Procentualna (varijabilna) renta podrazumeva da pored ugovora o kupoprodaji odgovarajućeg apartmana, sa nama možete zaključiti i ugovor o procentualnom rentiranju. To znači da mi izdajemo vaš apartman našim klijentima (koji nas svakodnevno zovu i traže smeštaj na Zlatiboru), a onda sa vama delimo prihod od rentiranja, tako da vama ide 60%, a nama 40%. Prosečna cena jednog noćenja u našim objektima iznosi oko 100 EUR, a prosečna popunjenost je oko 200 dana tokom godine.

KOME SE OBRATITI ZA DODATNE INFORMACIJE?

Garantovana renta

Za sva pitanja molimo vas da zakažete sastanak (na Zlatiboru, u našem hotelu Klub Satelit ili u Beogradu, u našoj kancelariji u Beogradu u hotelu Hyatt Regency, Milentija Popovića 5) ili nam dostavite podatke kako bismo vas pozvali i sve detaljno objasnili u telefonskom razgovoru. 

HVALA!

Garantovana Renta