fbpx
SATELIT LUX RESIDENCE LOGO

TOP PONUDA ZA BUDUĆE VLASNIKE APARTMANA

Za sve buduće vlasnike apartmana u novom “Satelit Lux Residence”-u, nudimo garantovani povrat investicije do 7000 evra godišnje (neto) a po cenama već od 1890 evra po m2 plus pdv.

Kao višegodišnji vlasnici poznatog zlatiborskog objekta “Klub Satelit”, vrlo dobro znamo šta znači biti dobar domaćin. Nismo građevinski investitori koji planiraju da u budućnosti postanu hotelijeri. Mi smo to oduvek bili.

Kada smo preko puta “Kluba Satelit” počeli izgradnju drugog aparthotela – “Satelit Lux” – glavna ideja je bila proširenje naših kapaciteta. Imamo iskustvo, znanje i mnogobrojne klijente, pa nam je trebalo još kapaciteta. Ozidali smo objekat od šest spratova, sa dva restorana, barom, spa-centrom sa zatvorenim bazenom, podzemnom garažom, igraonicom… Ali, nismo ni sanjali da će mnogo pre završetka radova svi apartmani biti rasprodati. Sve što je kvalitetno i originalno, uvek nađe put do kupaca.

Zato smo krenuli u izgradnju trećeg aparthotela. Najnoviji objekat se zove “Satelit Residence” i nalazi se odmah pored hotela “Queen”, u blizini restorana “Miris Dunja” nedaleko od centra Zlatibora, a ipak u mirnom kraju, na adresi Jovanke Jeftanović 149. U pitanju je objekat koji takođe ima sve sadržaje neophodne za funkcionisanje jednog luksuznog apart-hotela, počev od zatvorenog bazena, do restorana, igraonice, recepcije, obezbeđenja itd.

Svi naši objekti su građeni od najsavremenijih materijala i po visokim standardima u građevinarstvu: aluminijumska stolarija, visokokvalitetno grejanje, inverter klima uređaji, granitne pločice, izolacija, smart sistemi… A pored hotelskih sadržaja, koji su na raspolaganju za vlasnike apartmana, sigurnosti nekretnine u hotelu sa obezbeđenjem, recepcijom, najveći razlog  kupovine apartmana u hotelu (umesto u stambenoj zgradi) jeste mogućnost lakšeg rentiranja i kasnije lakše prodaje.

Svaki vlasnik može odmah da izda svoj apartman nama. Recimo, kao kada imate lokal, pa ga izdate nekoj firmi. Tako se zaključi ugovor o garantovanoj renti, a mi vlasnicima apartmana zauzvrat plaćamo garantovani iznos kirije. A vlasnici čak mogu i da koriste svoj apartman koji rentiraju. Tačan iznos kirije (rente) zavisi od kvadrature apartmana, pa za više informacija pozovite našu službu prodaje na telefon: +381 63 55 00 50 ili nam pošaljite upit na mejl: vip@satelit.rs.

Nudimo i zaista posebne pogodnosti za opremanje apartmana, lepe beneficije za fizička i pravna lica, mogućnost povrata investicije za 12-14 godina, a tokom perioda garantovane rente ne morate da razmišljate o vašoj nepokretnosti niti dabbilo šta finansirate: mi plaćamo sve račune komunalnih usluga, održavanje zgrade i apartmana, kako redovno održavanje, tako i vanredno.

Pozovite za više informacija ili pošaljite upit.

POŠALJITE NAM UPIT

U kratkom roku ćemo Vas kontaktirati sa svim neophodnim informacijama i detaljima:

vrhunska investicija

Zlatibor je najpopularnija planina. Pored uštede u odmorima, imate siguran prihod od rentiranja, kao i sigurnu investiciju u budućnost.

bez provizije direktno od investitora

Apartman Satelit Residence kupujete direktno od investitora, čime zaobilazite troškove plaćanja provizije ovlašćenim prodavcima.

prvoklasna gradnja

Za gradnju objekta koristimo najsavremenije materijale u grubim i završim radovima, aluminijumsku stolariju, smart sisteme.

odlična lokacija

Objekat Satelit Residence se nalazi u mirnom delu centra Zlatibora, okružen borovima, u blizini poznate kafane Miris Dunja i hotela Queen of Zlatibor.

parking i garaža

Vlasnici apartmana imaju prioritet u kupovini parking i garažnih mesta koji pripadaju turističkom objektu Satelit Residence, u sklopu kojih je i super brzi punjač za električna vozila.

lift, video nadzor i obezbeđenje

Pristup svim nivoima objekta biće omogućen i liftom. Objekat će takođe imati i video nadzor i recepciju koja će biti tu da dočeka.

SATELIT LUX RESIDENCE LOGO

luksuzni apartmani

Načinom gradnje, dizajnom, korišćenjem inovativnih tehnologija, pružamo luksuzan prostor za uživanje i život, koji zasluženo nosi Satelit brend.

ušteda energije

Naši objekti poseduju energetski sertifikat, što u kombinaciji sa smart sistemima znači izuzetnu energetsku efikasnost i zaštitu životne sredine.

wellness & spa

Obezbeđujemo besplatno korišćenje Wellness & Spa usluga za vlasnike apartmana Satelit Residence, jer savremen život zahteva potpuno opuštanje.

smart sistemi

Uz video nadzor, smart sistemi omogućavaju da sa daljine imate pristup komandama određenih uređaja, kao što su sistemi za grejanje.

prilagođeno svima

Pristup svim delovima objekta Satelit Residence omogućen je osobama sa invaliditetom, a čime se postiže i lakši pristup za nameštaj.

igralište za decu

      Za odmor u miru i tišini, u sklopu objekta biće igralište gde će se vaši mališani zabavljati.

KO SMO MI?

Grupacija Satelit Resorts posluje više od dve decenije, okupljajući različite firme koje se bave ugostiteljstvom, trgovinom, proizvodnjom, konsaltingom, sa oko 100 zaposlenih. U različitim momentima do danas smo poslovali u Srbiji, Bugarskoj, Makedoniji, Bosni, u Ujedinjenimi Arapskim Emiratima. Vlasnici smo jednog od prvih privatnih hotela na Zlatiboru – Klub Satelit. Pored toga gradimo apart-hotel Satelit Lux & Spa. Naziv našeg trećeg objekta je Satelit Lux Residence & Spa


ZAŠTO JE NEKRETNINA NA ZLATIBORU POPULARAN IZBOR?

Zlatibor je najposećenija planina u Srbiji. Za razliku od zimskih ili letnjih destinacija, Zlatibor pruža ugodan odmor tokom cele godine. Svim vlasnicima nekretnine na Zlatiboru, pruža se mogućnost da istovremeno uživaju u ovoj prijatnoj planini, kao i da zarađuju novac od izdavanja. Naši klijenti mogu odabrati koncept izdavanja, a koji može biti samostalan ili uz pomoć našeg hotela. Nudimo dve opcije rentiranja: fiksna (garantovana) renta i  procentualna (varijabilna) renta. 
Postoji mogućnost i bez rentiranja ukoliko to želite.

ŠTA JE TO FIKSNA (GARANTOVANA) RENTA?

Fiksna (garantovana) renta podrazumeva da pored ugovora o kupoporodaji odgovarajućeg apartmana, sa nama možete zaključiti i ugovor o rentiranju. Tačnije, vi nama izdate apartman koji ste kupili, a mi vam zauzvrat plaćamo kiriju (rentu), kao kod rentiranja bilo koje druge nekretnine. Ugovor se zaključuje na određeno i dogovoreno vreme, a nakon isteka se produžava. Ovu opciju rentiranja omogućili smo u apartmanima na petom i šestom spratu objekta Satelit Lux Residence & Spa.

ŠTA JE TO PROCENTUALNA (VARIJABILNA) RENTA?

Procentualna (varijabilna) renta podrazumeva da pored ugovora o kupoprodaji odgovarajućeg apartmana, sa nama možete zaključiti i ugovor o procentualnom rentiranju. To znači da mi izdajemo vaš apartman našim klijentima (koji nas svakodnevno zovu i traže smeštaj na Zlatiboru), a onda sa vama delimo prihod od rentiranja, tako da vama ide 60%, a nama 40%. Prosečna cena jednog noćenja u našim objektima iznosi oko 100 EUR, a prosečna popunjenost je oko 200 dana tokom godine.

KOME SE OBRATITI ZA DODATNE INFORMACIJE?

Za sva pitanja molimo vas da zakažete sastanak (na Zlatiboru, u našem hotelu Klub Satelit ili u Beogradu, u našoj kancelariji u Beogradu u hotelu Hyatt Regency, Milentija Popovića 5) ili nam dostavite podatke kako bismo vas pozvali i sve detaljno objasnili u telefonskom razgovoru. 

Tu smo za Vas putem poziva, poruka, whatsapp-a, viber-a na brojeve:
+381 63 333 525
+381 63 55 00 50
Kao i putem mejla vip@satelit.rs.

Takođe možete popuniti odmah i kontakt formu a mi ćemo Vas kontaktirati u
najkraćem roku.

HVALA!

POŠALJITE NAM UPIT

U kratkom roku ćemo Vas kontaktirati sa svim neophodnim informacijama i detaljima: