fbpx

Kupovina apartmana - ulaganje u budućnost porodice

Ukoliko planirate ulaganje u budućnost svoje porodice, birajte pametno i donesite pravu odluku.

Ljubav nas pokreće, a posebno ona najsnažnija, prema deci i porodici. Osnivanje porodice i odgoj dece podrazumevaju veliku odgovornost. Planiramo i trudimo se da članovima porodice obezbedimo kvalitetan i ispunjen život. Ulažemo u svoju decu, njihovo znanje, razvijanje talenata, veštine. Razmišljamo o njihovoj budućnosti, želeći da im obezbedimo sigurnost i mir u godinama koje dolaze.

Često se pitamo na koji način je najbolje investirati kako bi smo deci postavili temelj, bazu za kasniji samostalan život. Jedno od najboljih rešenja, sigurno je nekretnina. Ona kojoj ne pada cena, koja je kvalitetno izgrađena, na dobroj lokaciji, koja pored toga što je idealno mesto za odmor vaše porodice pruža i dodatne mogućnosti, poput rentiranja i na taj način, sigurnog izvora prihoda.

Sve ove uslove ispunjavaju apartmani u objektu SATELIT LUX RESIDENCES & SPA, projektovani da zadovolje sve potrebe luksuznog i mirnog stanovanja. Zlatibor se izdvaja svojom blizinom, prirodnom lepotom, raznovrsnim turističkim ponudama, čistim vazduhom, blagom klimom i bogatim kulturnim nasleđem. Sve ove prednosti čine Zlatibor idealnim mestom za kupovinu apartmana, koji donosi garantovane prihode, kvalitetan odmor i zabavu za celu porodicu.

Brend SATELIT je decenijama poznat kako po uslugama tako i po svom izgledu, u vidu prelepog zamka zelenog krova. Na Zlatiboru je prisutan već skoro 25 godina. U mirnom delu centra Zlatibora, na Obudovici, nalazi se hotel “Klub Satelit” (www.satelit.rs) koji je kao prepoznatljiv brend ugostio više od 50.000 gostiju. U istoj ulici, ponosni su na njihov drugi hotel “Satelit Lux” (www.satelitlux.rs) koji uskoro završavaju kao investitori i kojim će u potpunosti upravljati menadžment brenda SATELIT.

SATELIT LUX RESIDENCE & SPA

SATELIT LUX RESIDENCES & SPA je treći objekat brenda SATELIT, koji će sadržati restoran, spa-centar, apartmane različite kvadrature. Lokacija je u prelepom i mirnom kraju, na samo par minuta hoda od pijace, gondole i jezera, mirnim i neprometnim ulicama. Posebnu vrednost lokaciji daju “Hotel Mir” i “Hotel Queen”, kao i poznata zlatiborska kafana “Miris Dunja”, što zajedno sa našim objektom čine ozbiljnu lokaciju za uživanje i hedonizam.

SATELIT LUX RESIDENCE & SPA

Objekat se gradi po najsavremenijim standardima i najkvalitetnijim materijalima, tako da će ispunjavati sve energetske, bezbednosne, pristupne, građevinske i tehnološke standarde koji garantuju kvalitetan prostor za stanovanje.

SATELIT LUX RESIDENCE & SPA

Svi apartmani imaju mogućnost rentiranja, s tim da se apartmani na 4, 5. i 6. spratu mogu rentirati kroz garantovanu rentu. Objekat će funkcionisati kao aparthotel.

ŠTA JE TO FIKSNA (GARANTOVANA) RENTA?

Fiksna (garantovana) renta podrazumeva da pored ugovora o kupoporodaji odgovarajućeg apartmana, sa Satelit Lux Residence & Spa možete zaključiti i ugovor o rentiranju. Tačnije, vi njima izdate apartman koji ste kupili, a oni vam zauzvrat plaćaju kiriju (rentu), kao kod rentiranja bilo koje druge nekretnine. Ugovor se zaključuje na određeno i dogovoreno vreme, a nakon isteka se produžava. Ovu opciju rentiranja omogućili su u apartmanima na četvrtom, petom i šestom spratu objekta Satelit Lux Residence & Spa.

Kada se investicija u nekretninu vrati za 12-15 godinu, uz mogućnost korišćenja nekretnine, onda je to zaista pametna kupovina.

Svi vlasnici apartmana tokom garantovanog rentiranja imaju mogućnost da koriste svoj apartman. Naravno, uz određena ograničenja, ali imaju tu mogućnost. I kada dođu u svoj apartman, neće brisati prašinu, usisavati, provetravati, već se svi vlasnici apartmana u svojoj nekretnini osećaju kao i svaki drugi gost hotela. Neko drugi održava apartman, čisti ga, menja posteljinu, peškire. Dok oni mogu da posvete vreme porodičnim trenucima, kao svaki drugi turista.

Vlasnici apartmana mogu da koriste usluge modernog koncepta stanovanja i izdavanja: recepcija, obezbeđenje, menadžment objekta, održavanje, video nadzor, parking, igralište, restoran i spa centar.

Модерна, елегантно дизајнирана трпезарија са више округлих столова. Сваки сто је постављен белим и беж тањирима, шољама и сребрним прибором на мермерним површинама. Зелене биљке и уметничка расвета побољшавају спокојан амбијент простора.

Trenutno promotivna cena važi za ograničen broj apartmana, a podrazumeva: 

  • Apartman: TIP 3
  • Sprat: 4-6 (sa garantovanom rentom)
  • Površina: 44 m2 
  • Struktura: sa 2 spavaće sobe
  • Garantovana renta: EUR 21.000 na trogodišnjem nivou

 

Pogodnosti:

  • besplatno opremanje apartmana nameštajem i tehnikom za uplate u celosti (uplata depozita, a ostatak po overi ugovora kod notara);  opremanje inače košta oko EUR 150-200 po m2;
  • mogućnost odloženog plaćanja na 18 mesečnih rata bez kamate.
  • Promotivna cena: EUR 1970 po m2 + PDV

Kupovina garažnog mesta nije obavezna, a specijalna ponuda za kupce apartmana po akcijskoj ceni iznosi od EUR 12000 + PDV po garažnom mestu.  

 
Za sva dodatna pitanja i ugovornu dokumentaciju, najbolje je obratiti se menadžmentu SATELIT-a, kako bi se organizovao sastanak u njihovim prostorijama (Beograd ili Zlatibor) gde će te biti upoznati sa svim neophodnim detaljima i koracima koje treba proći kroz proces kupovine. Ponuda zaista važi za ograničen broj apartmana.


Ukoliko planirate ulaganje u budućnost svoje porodice, birajte pametno i donesite pravu odluku. Jer porodica nije najvažnija stvar, PORODICA JE SVE.

Izvor: Ringeraja.rs

6.10.2023